Глория не иска името й да се свързва с това

...
Глория не иска името й да се свързва с това
Коментари Харесай

Глория изригна и призна истината за униженията от Георги Илиев!

Глория не желае името й да се свързва с това на починалия изверг на ВИС -2 Георги Илиев, въпреки да е ясно за всички, че тя му беше държанка в последните години от живота му. Миналото си не можеш да заличиш, само че фолк дивата се пробва да стори точно това.

Тя реагира яростно на писанията, че е имала ориста на 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора, която остана без коса поради гаджето си Георги Георгиев. Гло отхвърля Жоро да й е сторил нещо сходно.

Изпълнителката на „ Ако бях се родила река ” е възмутена, че е забъркана в сходен сюжет и даже се заканва да съди медията, популяризирала информацията. Тя обаче за следващ път не загатна дали в действителност е била гадже на Жоро и не й прави чест да продължава да отхвърля цели 18 години след гибелта му.

По време на връзката им при започване на века имаше клюки, че Главния пребива Глория и я унижава по всякакъв метод в леглото. Счита се, че точно той е повода за развода й с Илия Загоров.

Глория има един любоппитен клип, който се смята, че е отдаден на Георги Илиев. Той е към песента й „ Крепост ” отпреди 20 години. В него тя замисля възмездие за побойщата му, като го убива на жп релси, а след това се оказва, че той е сънувал. Малцина знаят, че в ролята на хипотетичния Жоро Илиев в клипа е Асен Блатечки, който тогава е доста млад и никому незнаен.

Инфо: БЛИЦ, Crimesbg.com

Тагове: Глория Георги Илиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР