Глория може да заеме мястото на Камелия в шоуто Гласът

...
Глория може да заеме мястото на Камелия в шоуто Гласът
Коментари Харесай

Кой ще замести Камелия в Гласът на България?

 Глория може да заеме мястото на Камелия в шоуто " Гласът на България " на Би Ти Ви. Това е най-новата клевета в светските среди. Според нея, примата на попфолка има големи шансове да изгрее в музикалния формат тази есен, когато е планувано неговото завръщане на екран с осми сезон.

Тази година трябваше да бъде петата подред, в която Камелия да седне в треньорския стол на " Гласът на България ". За първи път тя зае мястото си в предаването на Би Ти Ви през 2017-а. Само година по-късно обаче се заприказва, че считала да напуща, а в стола й щяла да седне друга звезда от фолк средите. Според слуховете, за мястото били обсъждани имената на Преслава и Глория, като се твърди, че Ками не била в доста положителни връзки с втората. Именно в сезон 4 през 2017-а дъщерята на Глория – Симона Загорова, се яви на кастинг, само че Камелия не я взе в тима си. Харесаха я Иван Лечев и Поли Генова, която тогава бе член на журито. Официалното пояснение на решението на Каме бе, че не желае да основава мотиви да я упрекват в шуробаджанащина, като прибере щерка на колежка от сектора. Въпреки всичко, приказва се, че около Симона двете певици са почнали да топят ледовете между тях. А клюката, че Камелия напуща, се оказа единствено слух.

Днес обаче, 5 години по-късно, още веднъж се шушука, че русото прелъщение може да се сбогува с музикалното шоу. Телевизията към този момент стартира да стартира Глория като една от вероятните наследници на освободеното място в него. Прави усещане, че при наложена цялостна възбрана за посещение на фолк артисти в настоящите излъчвания на Би Ти Ви, за която " Уикенд " преди време писа, примата на фолка и нейната щерка Симона са като абонирани за рубриките на малкия екран. Майката не бе стъпвала там от години, а в този момент вратите пред нея изненадващо се отвориха и това най-вероятно не се дължи на големите й качества като певица. В нейния род това се прави единствено за лица на стратегиите на Би Ти Ви. Явно, че в малкия екран към този момент третират Глория като вътрешен човек. В същото време Камелия от дълго време не се е появявала там.

Примата на фолка към този момент има опит с присъединяване в журито на музикално тв предаване. Тя бе съдийка в първия сезон на шоуто " Мюзик айдъл ", излъчен през 2007 година Тогава продуцент бе Слави Трифонов, който персонално бе поканил във формата звездата от Русе. Там тя си партнираше персонално с Дългия, както и с Йорданка Христова и Дони. Във втория сезон обаче бе сменена от Есил Дюран, а още един сезон по-късно – от Мария, известна още като Отварачката. В " Гласът на България " пък досега треньори от лекия отрасъл, с изключение на Камелия, са били Ивана, Преслава и Деси Слава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР