Глория и дъщеря й Симона изпяха честит рожден ден на

...
Глория и дъщеря й Симона изпяха честит рожден ден на
Коментари Харесай

Няма да повярвате на колко стана майката на Глория

Глория и щерка й Симона изпяха цветущ рожден ден на Стефка Иванова-майката на певицата, видя Hotnews.bg. Родителката получи и огромна торта с ягоди, на която са забодени свещи във формата на цифрите на рожденничката, които ни изумиха. Те демонстрират 80 години, само че Стефка наподобява на не повече от 60, за което откровено й се възхищаваме. Глория и майка й претърпяват доста компликации, споделя певицата в книгата си „ До последна усмивка”.



Тя в никакъв случай няма да не помни по какъв начин татко им я изненадал с новината, че се разделят с майка им. Когато фамилията в Русе се разпаднало, на помощ пристигнала майка му Недка, която прибрала Галя, както е същинското име на певицата и брат й при себе си в град Две могили. Записала ги скоростно на учебно заведение, макар че било по средата на образователната година, купила им униформи и се грижила за тях безрезервно. Бабата на певицата към този момент е покойница.

Глория обаче може да се радва на компанията на майка си. „ Да си жива и здрава, майко, по-доброто предстои”, пожела певицата на родителката си.

фотоси:Фейсбук глория
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР