Глория е готова с дългоочакваната си мемоарна книга. Още миналата

...
Глория е готова с дългоочакваната си мемоарна книга. Още миналата
Коментари Харесай

Глория призна за аферата с Жоро Илиев

 Глория е подготвена с дълго чаканата си мемоарна книга. Още предходната пролет примата на поп-фолка оповести, че написа биографията си, която даже бе обявена за излизане през есента на 2018 година Книгата обаче тогава не се появи, а повода са различия сред нея и редактора й от една страна, и продуцентите й от " Пайнер " от друга.

В последна сметка, певицата към този момент е приключила дефинитивно творбата си, която най-вероятно ще излезе до 2-3 месеца на пазара. Глория още не се е спряла на дефинитивно заглавие, само че имала два-три разновидността. " Максимално откровена съм. Не съм икономисала нищо от историята си ", бе споделила звездата на поп-фолка предходната година, напомня лупа.бг.

За първи път в биографичната си книга Глория споделя и за буйната си обич с Георги Илиев. Публична загадка е, че тя има 2-годишна връзка с боса на ВИС-2, почнала през 2001-а и завършила през 2003-а година, две лета преди да го убият. Мафиотът не е апатичен към иконата на фолка, а съгласно слуховете в един миг даже изоставя брачната половинка си Мая Илиева и заживява с любовницата си. В този интервал певицата публично се развежда със брачна половинка си Илия Загоров.

Краят на връзките им е плевел. Босът се връща при брачната половинка си и даже стартират процедура за осиновяването на две момиченца.

Изоставената Глория пък стартира връзка с огромен оръжеен търговец. Тя загатва за аферата си с боса на ВИС-2 във видеоклипа на песента си " Крепост ", който излиза през лятото на 2003-а. Песента възпява любовта на лирическата героиня към " неприятното момче ", а ролята на Жоро Илиев във видеото извършва Асен Блатечки.

Сега, в записките на певицата, щяло да има доста елементи към " рисковата обич ". Името на Жоро Илиев обаче е променено, той ще попада в творбата с прякора си Главния или Боса, разкриват първите читатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР