Глория дава вид, че е влюбена в зетя си, но

Глория дава вид, че е влюбена в зетя си, но ...

Прекара ли се Глория? Сменила по неволя депутата с полицай


Глория дава вид, че е влюбена в зетя си, но близки до семейството й твърдят, че си мечтаела нейната единствена дъщеря да се задоми с бизнесмен, политик или лекар. Дани от Доспат, с когото Симона се познава малко повече от година, така и не завършил образованието си в полицейската академия в София. През миналото лято той се хвана на сезонна работа в Слънчев бряг, а сега се издържа като продава дрехи в интернет. Задружното му семейство обаче е плътно зад него, а майка му всеотдайно помага за отглеждането на бебето.

Певицата изглежда повече от добре, въпреки, че вече има внуче. Дъщеря й Симона роди момиченце от приятеля си Даниел Милушев и го кръсти с истинското име на майка си - Галина. Младото семейство избра да живее отделно в апартамент, а не в къщата на бабата, за да е по-самостоятелно.

Бащата на Симона - Илия Загоров, все още не е виждал внучката си на живо, тъй като живее с втората си жена в Скандинавия. През есента Симона заведе Даниел на гости, за да запознае двамата най-важни мъже в живота си. Илия не успя да изпрати щерка си абитуриентка преди години тъй като тогава Глория се възпротиви на идването му. Миналата година Симона взе дипломата си висше, пак без присъствието на баща си, пише "Минаха години".

Източник: marica.bg