Глория дава вид, че е влюбена в зетя си, но

...
Глория дава вид, че е влюбена в зетя си, но
Коментари Харесай

Прекара ли се Глория? Сменила по неволя депутата с полицай

Глория дава тип, че е влюбена в зетя си, само че близки до фамилията й настояват, че си мечтаела нейната единствена щерка да се задоми с предприемач, политик или доктор. Дани от Доспат, с който Симона се познава малко повече от година, по този начин и не приключил образованието си в полицейската академия в София. През предишното лято той се хвана на сезонна работа в Слънчев бряг, а в този момент се устоя като продава облекла в интернет. Задружното му семейство обаче е компактно зад него, а майка му безрезервно оказва помощ за развъждането на бебето.

Певицата наподобява повече от добре, макар, че към този момент има внуче. Дъщеря й Симона роди момиченце от приятеля си Даниел Милушев и го кръсти с същинското име на майка си - Галина. Младото семейство избра да живее настрана в апартамент, а не в къщата на бабата, с цел да е по-самостоятелно.

Бащата на Симона - Илия Загоров, към момента не е виждал внучката си онлайн, защото живее с втората си жена в Скандинавия. През есента Симона заведе Даниел на посетители, с цел да запознае двамата най-важни мъже в живота си. Илия не съумя да изпрати дъщеря си абитуриентка преди години защото тогава Глория се възпротиви на идването му. Миналата година Симона взе дипломата си висше, отново без наличието на татко си, написа " Минаха години ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР