“Глория Бел на носителят на Оскар Себастиан Лелио и “Усещане

...
“Глория Бел на носителят на Оскар Себастиан Лелио и “Усещане
Коментари Харесай

Вижте двата филма от КИНОМАНИЯ за днес

“Глория Бел ” на носителят на Оскар Себастиан Лелио и “Усещане за празник ” в сряда на Киномания в Пловдив

Прожекциите и през днешния ден стартират в 18.30 часа в Lucky Дом на киното с кино лентата “Глория Бел ”. Тазгодишният притежател на “Оскар ” за чуждоезичен филм, чилиецът Себастиан Лелио, прави римейк на кино лентата си, който завоюва интернационално добро име – Глория (2013), като придвижва перипетиите на основната героиня в Лос Анжелис и кани неподражаемата Джулиан Мур за основната роля.

Глория обожава своите пораснали деца Питър и Ан, само че й е по-интересно да бъде освен това от баба.

Тя избира да прекарва вечерите си, танцувайки в клубове за необвързани, надявайки се да срещне подобаващия мъж. И като че ли всичко си идва на мястото, когато Глория се среща с Арнолд, който се увлича по сияйната й усмивка и съзира хубостта зад огромните й очила. Но той си е разрешил да зависи прекалено много от някогашната си брачна половинка и порасналите си дъщери, и наподобява не знае по какъв начин да се отърси от предишното си.

Късната прожекция в 20:45 часа е на френското заглавие “Усещане за празник ” с 10 номинации за “Сезар ” и номинация за “Гоя ” за най-хубав европейски филм. Макс Анжели е изпечен деец в бизнеса със сватбени тържества.

Неговото последно – във всеки смисъл – събитие е обилен празник, в който имаме: облечен в старомодни костюми личен състав, суетлив и свръхчувствителен артист, който се изживява като френския Джеймс Браун и нацупен, тесногръд жених, решен да съсипе удоволствието на Макс.

Но това, което дефинитивно скапва Макс, е че колежката му и негова загадка партньорка Жозиан като че ли напълно го е отписала, флиртувайки неприкрито с много по-млад от нея сервитьор. Тази вечер ще бъде демонски дълга... изключително откакто въздушната серенада на младоженеца стартира.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР