Глобяват собственик на заведение в Пловдив за отрязано дърво пред

...
Глобяват собственик на заведение в Пловдив за отрязано дърво пред
Коментари Харесай

Глобиха собственик на заведение за отрязано дърво

Глобяват притежател на заведение в Пловдив за отрязано дърво пред търговски обект след сигнал на жители и последвала инспекция от общинския инспекторат, съобщи Българска национална телевизия.

Вътрешноквартална улица в центъра на Пловдив, до университета по хранителни технологии, повече от 30 години е със зелена система от американски явен. Пред комерсиалния обект на Хасан Хамуд от Ливан има 4 дървета. Едно от тях минава през покрива на заведението за бързо хранене.

" На мен ми пречи, първо за клиентите е рисково, за хората, и поради водата, която ще влезе в дупката. Ще ми изгори цялата апаратура за ток ", изяснява Хасан Хамуд.

Наближаването на дъждовния сезон и зимата още повече го разтревожило. И без да потърси позволение от общината, отрязал дървото до равнището на тротоара и го оставил в зелена повърхност в съседство.

" Моят проблем е позволен, нямам проблем повече в този момент ", споделя търговецът.

След подаден цивилен сигнал за самонадеяната самодейност представители на Общинския инспекторат идват на инспекция. Търговецът твърди, че от дълго време е подал заявление за унищожаване на дърветата от тротоара.

Това обаче не го оправдава, тъй като дървото обаче се намира на общински терен и само градини и паркове имат право да режат, изяснява Деляна Чалъкова - началник-отдел Пловдивски общински инспекторат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР