Глобяват жената, която бе хваната да шофира по тротоар на

...
Глобяват жената, която бе хваната да шофира по тротоар на
Коментари Харесай

Веднага след публикация на TrafficNews: Глобяват жената, шофирала по тротоар в Пловдив

Глобяват дамата, която бе хваната да кара по тротоар на бул. „ 6-ти септември” в Пловдив. Това се случва ден, откакто публикувахме публикация във връзка нарушаването. От бранш „ Пътна полиция” са открили и привикали към този момент извършителката, като тя ще бъде санкционирана за дейностите си.
Прочетете още
Припомняме, че читателка на TrafficNews алармира, че на 12-ти август е видяла по какъв начин лек автомобил се движи по тротоар и велоалея на оживено място, измежду пешеходци наоколо до бистро за хранене и магазини. Тя твърди, че осъществената маневра е смутила близките, които са се отдръпнали настрана, с цел да създадат място на лидерката да премине.

По информация, оправданието за неуместната маневра на шофьорката е било, че е видяла пред себе си две тежкотоварни транспортни средства, които е желала да изпревари, само че се е страхувала, че би могла да навлезе в насрещното платно за придвижване вляво и взема решение да ги изпревари, като премине през тротоара.

Това обаче по никакъв метод не оправдава постъпката й, за което на нарушителката ще бъде връчен акт по закона на придвижване, гласящ, че когато има път, платно за придвижване, пътна лента или алея, предопределени за придвижване на избрани пътни транспортни средства, водачите на тези транспортни средства са длъжни да се движат по тях, а не както в този случай по мястото отредено за пешеходци и велосипедисти.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща

Видео към случката:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР