Глобиха с 1000 лв. 32-годишна жена, набавяла си нетрудови доходи

...
Глобиха с 1000 лв. 32-годишна жена, набавяла си нетрудови доходи
Коментари Харесай

1000 лв. глоба за 32-годишна жена, проституирала край Варна

Глобиха с 1000 лева 32-годишна жена, набавяла си нетрудови приходи посредством проституция, оповестяват от Районния съд във Варна за Moreto.net.

Деянието е реализирано през интервала от 25 март до 7 декември предходната година. През това време неведнъж подсъдимата е хващана да предлага полови услуги на клиенти на разнообразни места в региона на остарелия път Варна - Бургас.

От информации по делото се открива, че през този интервал подсъдимата не е била записана като безработна, не е имала трудови контракти и не е внасяла самоосигурителни или здравни осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като посредством проституция си набавяла нетрудови приходи по аморален метод.

През посочения интервал органите на полицията нееднократно са връчвали на подсъдимата предупредителни протоколи да не прави сходна активност. При последния случай от декември предходната година, подсъдимата била хваната да предлага полова услуга на клиент в спрян автомобил край отбивка в околност „ Крушките “.

32-годишната жена е неосъждана. По импортирано от прокуратурата разпореждане с предложение за освобождение от наказателна отговорност, съдът ѝ наложи административно наказване – санкция, в размер на 1000 лв.. Решението на Районен съд – Варна предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР