Глоби валят за различни нарушения в Асеновград, където се провецда

...
Глоби валят за различни нарушения в Асеновград, където се провецда
Коментари Харесай

Спецакцията в Асеновград: Валят глоби за джигити, полицейска...

Глоби валят за разнообразни нарушавания в Асеновград, където се провецда спецакция на полицията. Действията на униформените стартираха сутринта, а към този момент дава отлични резултати. 

" До момента е формирано едно досъдебно произвеждане за държане на муниции без позволение. Провеждат се и две инспекции на открити облекла с търговски марки, като се ревизира техният генезис и придобиване. Претърсени са 23 търговски обекта, 12 адреса и са направени инспекции на 4 души, които съставляват действен интерес. По линия на пътен надзор за тествани 221 транспортни средства и 324 души. Издадени са 64 фиша по Закона за придвижване по пътищата, за нарушавания на скоростни режими - 33. Издадени са още 23 акта по ЗДВП, 10 акта по Закона за гражданската регистрация и един акт по Закона за българските документи ", изнесе резултатите до 11 часа заместник-директорът на пловдивската полиция комисар Радослав Начев. 



В профилираната интервенция вземат участие чиновници от районното ръководство, пловдивските отдел „ Икономическа полиция “ и браншове „ Специализирани полицейски сили “, „ Специални тактически дейности “ и „ Пътна полиция “, както и Зонално жандармерийско ръководство. Включени са и представители на Търговско дружество Национална агенция за приходите, Агенция „ Митници “, Областната дирекция по сигурност на храните и Регионалната дирекция по горите. При взаимните инспекции са формирани 4 констативни протокола, добави Начев. 



По време на инспекцията чиновници на реда са направили инспекция на заведение. Собственикът останал сюрпризиран и опитал да изясни, че през днешния ден не работи. В последна сметка е открито, че прави активността си незаконно, без нужните документи. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР