Globe Soccer Awards излъчиха своите победители в различните си класации.

...
Globe Soccer Awards излъчиха своите победители в различните си класации.
Коментари Харесай

Нито Меси, нито Лева: В Дубай наградиха най-добрия за 2021-ва

Globe Soccer Awards излъчиха своите спечелили в другите си ранглисти. По традиция церемонията, проведена от Европейската клубна асоциация (ЕКА), се състоя в Дубай. Изненадващо или не, само че наградата за най-хубав футболист не бе връчен нито на Лионел Меси, нито на Роберт Левандовски. Победител стана .
Награди получиха и Кристиано Роналдо, Роберт Левандовски, Леонардо Бонучи, Роберто Манчини, Челси и Италия. Полякът, който бе главен съперник на Меси за " Златната топка ", сграбчи наградата за голмайстор номер 1 на годината, като също така завоюва и допитването до почитателите за техен състезател на годината (наградата носи името на един от главните спонсори Тик-Ток).
36-годишният Роналдо пък бе определен за голмайстор номер 1 в историята, като получи самопризнание и за това, че е изпълнител номер 1 измежду в историята на националните тимове.
Европейският първенец Италия бе определен за народен тим на 2021-ва, а селекционерът на страната Роберто Манчини за треньор номер 1 на годината. Европейският клубен първенец Челси пък бе разгласен за най-хубавия клубен отбор.
Приз получи и Леонардо Бонучи - за най-хубавия бранител. При дамите Алексия Путеяс бе посочена за най-хубава в женския футбол - точно тя бе първа и в анкетата на France Football.
Роналдиньо получи премия за впечатляваща цялостна кариера, Чики Бегиристайн за най-хубав състезателен шеф, а Федерико Пасторело за най-хубав сътрудник.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР