Глобата за нарушаване на мерките срещу разпространението на коронавируса се

...
Глобата за нарушаване на мерките срещу разпространението на коронавируса се
Коментари Харесай

Гърция увеличи глобата за нарушаване на мерките на 500 евро

Глобата за нарушение на ограниченията против разпространяването на ковид се усилва от 300 на 500 евро, съобщи министър председателят на Гърция Кириакос Мицотакис.
Глобата за тези, които съзнателно нарушават ограниченията, ще се усили, с цел да подгреем стопанската система, без да рискуваме зравето на хората с трета вълна на пандимята, сподели той пред Народното събрание.
 Ваксинираха най-възрастната гъркиня - 117-годишната госпожа Елефтерия Ваксинираха най-възрастната гъркиня - 117-годишната госпожа Елефтерия
117-годишна гъркиня се имунизира през днешния ден, с цел да може още веднъж да прегърне децата, внуците и правнуците си, заяви порталът „ Кийп толки...
Правителството има подготвеност от понеделник да отвори магазините в страната, стига да има позитивна рекомендация от страна на Комисията по епидемиология.
„ Искам да бъда пределно явен: всяко обновяване на икономическата интензивност носи риск от увеличение на случаите. Докато то е разумно и следено и до момента в който не оказва напън върху здравната система, ще можем да издържим. Това са сложни взаимни отстъпки “, акцентира министър председателят.
Ако специалистите преценяват, че този риск е рационален и предлагат да започнена дребно, от понеделник това може да стане факт, посочи Мицотакис.
Остават в действие две от икономическите ограничения в поддръжка на жителите. Едната се отнася за покриване на 80 % от разноските за наем на бизнес пространства, която ще важи и през февруари, а другата е обвързвана с компенсациите за останалите без работа, които ще бъдат изплащани и през идващите два месеца.
 Три четвърти от гърците имат доверие във имунизацията против Covid-19 Три четвърти от гърците имат доверие във имунизацията против Covid-19
74% от гърците имат доверие във имунизацията против Covid-19, като се регистрира рекордна интензивност на възрастните хора в Гърция с готовност да с...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР