Глобалното затопляне безспорно е един от най-значимите проблеми, пред които

...
Глобалното затопляне безспорно е един от най-значимите проблеми, пред които
Коментари Харесай

Изследване: Промените в климата съкращават бременността

Глобалното стопляне несъмнено е един от най-значимите проблеми, пред които е изправено човечеството. Влияе ли стоплянето на планетата, обвързвано с човешката активност, върху продължителността на бременността при дамите и какви са рисковете от него?

Отговор дава проучване на американски учени от Калифорнийския университет в Лос Анджелис, като резултатите сочат, че световното стопляне може да накара дамите да раждат по-рано и да заплаши новородените.
" Деца подаряват живот на деца ": Кампанията в поддръжка на недоносените бебета Дарението е реалност с помощта на състезанието "Моето семейство " на списание "9 месеца "
Специалистите са проучили данните за повече от 56 млн. раждания в Съединени американски щати, като откриват, че приблизително бременността се редуцира с 6 дни, само че някои бебета се раждат половин месец по-рано от термина.

Какви са рисковете за новородените и ще се задълбочи ли казусът с горещините за бъдещите майки - повече по тематиката четете в LadyZone.bg.
Бременните дами могат да родят 2 седмици по-рано поради световното стопляне Горещото време покачва равнищата на хормоните, свързани със започване на родилните мъки
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР