Глобалното събитие в подкрепа на борбата срещу пандемията от COVID-19

...
Глобалното събитие в подкрепа на борбата срещу пандемията от COVID-19
Коментари Харесай

NOVA излъчва “Един свят: Заедно вкъщи” на Великден

Глобалното събитие в поддръжка на битката против пандемията от COVID-19 „ Един свят: Заедно у дома ” ще бъде излъчено онлайн в ефира на NOVA в нощта на 18 против 19 април от 03:00 ч., а по-късно и в 12.30 ч. на Великден. Стартиран взаимно от интернационалната организация Global Citizen и Световната здравна организация, спектакълът ще показва единността на всички хора, наранени от вируса. Той ще покаже още признателността към смелите здравни служащи на първа линия, които всекидневно избавят животи.

Организиран в съдействие с Лейди Гага, „ Един свят: Заедно у дома ” ще включи осъществявания и изяви с присъединяване на Алиша Кийс, Ейми Поулър, Андреа Бочели, Аквафина, Били Айлиш, Били Джо Армстронг от Green Day, Бърна Бой, Камила Кабейо, Селин Дион, Крис Мартин, Дейвид и Виктория Бекъм, Еди Ведър, Елън Дедженеръс, Елтън Джон, Финиъс, Идрис и Сабрина Елба, Джей Балвин, Дженифър Лопес, Джон Ледженд, Кейси Масгрейвс, Кийт Ърбан, Кери Уошингтън, Ланг Ланг, Лизо, LL COOL J, Лупита Нионго, Малума, Матю Макконъхи, Опра Уинфри, Пол Маккартни, Фарел Уилямс, Приянка Чопра Джонас, Сам Смит, Шах Рук Хан, Шон Мендес, Стиви Уондър, Тейлър Суифт и Ъшър.

„ След редицата начинания, които Нова Броудкастинг Груп поддържа и стартира у нас в помощ на битката против ковид, компанията се включва и в международната битка с пандемията дружно със Световната здравна организация и придвижването Global Citizen. За нас е чест да сме формален сътрудник за България на звездното събитие в поддръжка на световните старания за справяне с COVID-19 ”, разяснява изпълнителният шеф на Нова Броудкастинг Груп Ива Стоянова.
Спектакълът „ Един свят: Заедно у дома ” не е телетон – той е историческо и първо по рода си телевизионно и онлайн събитие , чиято цел е да подкрепи

Световната здравна организация в световната битка против COVID-19. В него ще бъдат показани истории за героичните старания на здравните служащи, които се борят с вируса. Зрителите ще станат очевидци още на уговорката на филантропи, държавни управления и корпорации за подкрепяне посредством даване на маски, защитни дрехи и жизненоважно съоръжение, както и на локални благотворителни организации за обезпечаване на храна, заслон и здравни грижи за хората в най-голяма потребност.

За да разберете повече за Global Citizen и акцията на придвижването в поддръжка на особено основания фонд на Световната здравна организация – COVID-19 Solidarity Response Fund с поддръжката на Фондацията на Организация на обединените нации, може да посетите globalcitizen.org и последвате @GlblCtzn във Фейсбук и Instagram с #GlobalCitizen.

Повече за напъните на СЗО за справяне с пандемията и фонда COVID-19 Solidarity Response Fund – www.who.int/COVID-19. Последвайте @WHO в Twitter, Фейсбук, Instagram, LinkedIn и TikTok. За повече информация по какъв начин да се включите в самодейността –.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР