Глобалното предлагане на публичен капитал се свива с най-бързия си

...
Глобалното предлагане на публичен капитал се свива с най-бързия си
Коментари Харесай

Глобалното предлагане на акции се свива с най-бързия темп от десетилетия

Глобалното предложение на обществен капитал се свива с най-бързия си ритъм от най-малко 25 години, защото икономическата и геополитическа неустановеност натежава върху новите продажби на акции, до момента в който фирмите не престават да изкупуват огромни количества размери на техните лични акции.

Цифрите от анализаторите на JPMorgan объркаха личните упования на банката и допускат продължаваща липса на доверие измежду ръководителите. Нарастващият фондов пазар и релативно мощните стопански системи на доктрина би трябвало да предизвикват фирмите да набират средства посредством продажба на нови акции на високи цени, вместо да харчат пари за противоположното им изкупуване.

И въпреки всичко данните демонстрират, че световната галактика от обществени акции към този момент се е свила с чисти $120 милиарда тази година, надхвърляйки $40 милиарда, изтеглени през цялата предходната година. Това слага чистата цифра в курс за трета поредна година на спад - феномен, невъобразим от началото на сериите от данни на банката през 1999 година

Данните на JPMorgan...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР