Глобалният лидер в непрекъснатото проследяване на глюкозата в реално време

...
Глобалният лидер в непрекъснатото проследяване на глюкозата в реално време
Коментари Харесай

Dexcom ONE+ е последната иновация в управлението на диабета на Dexcom

Глобалният водач в непрекъснатото следене на глюкозата в действително време (CGM) за хора с диабет компанията Dexcom, разгласи стартирането на най-новата си CGM система Dexcom ONE+ в България. България е последваща страна след сполучливото въвеждане  на продукта в редица европейски страни, в това число Испания, Белгия, Холандия и Полша.

Dexcom ONE+ е създаден за да даде на повече хора достъп до точна, лесна за приложимост в действително време, технология за мониторинг на глюкозата. Системата употребява най-хубавият в класа си и най-прецизен сензорен дизайн на Dexcom и интегрира противоположна връзка от консуматори и здравни експерти, с цел да подсигурява безпроблемно и дейно ръководство на диабета. Множество изследвания демонстрират, че потреблението на CGM датчици Dexcom в действително време може да спомогне за спестовност на разноски на здравните служби, които лекуват хора с диабет вид 1 или вид 2.

Една от основните характерности на Dexcom ONE+ е лесната му приложимост. Новото устройство е с 60% по-малко и загрява единствено за 30-минути, като това прави Dexcom ONE+ интелигетна и лесна за потребление система от напълно ново равнище. Позволява на потребителите да прибавят бележки в избрани моменти с информация за храненето, приема на инсулин или физическата интензивност, с което се построява по-ясна визия за това по какъв начин ежедневното държание въздейства върху равнищата на глюкозата.

За хората с диабет убождането на пръстите и постоянно инжектиране на инсулин, може да бъде огромна тежест. Dexcom ONE+ е създаден, с цел да облекчи всекидневието им, той е наличен, и планиран да бъде елементарен за работа, даже и за тези, които нямат опит в потреблението на CGM система. Като всички Dexcom CGM артикули, Dexcom ONE+ дава ясна картина за равнищата на глюкозата в действително време, без мъчителни убождания на пръстите, като по този метод улеснява хората да реализират трайни резултати. Важното за околните до хората с диабет е, че Dexcom ONE+ разрешава на потребителите да споделят своите глюкозни стойности с до 10 души, осигурявайки повече успокоение за всички.

Характеристиките, които отличават Dexcom ONE+ от другите CGM системи, включват голям брой благоприятни условия за персонализиране и еластичност. CGM системите на Dexcom оферират най-голяма поверителност, три разновидността за място на слагане и са единствените CGM системи с алтернатива за „ отсрочване на първо високо равнище “ – персонализирана функционалност, която разрешава на потребителя да зададе време, преди което неговият датчик няма да предизвестява за „ високо “ регистрирано равнище на глюкозата и по този начин прави допустимо да се избегне умората от тревогата. Освен, че е планиран да се вписва безпроблемно в живота на потребителя, Dexcom ONE+ има най-високата водоустойчивост спрямо други марки CGM, което разрешава на потребителите решително да продължат да употребяват устройството си, до момента в който се къпят или упражняват. „ Чрез нашите непрекъснати нововъведения и създаване на артикули предоставяме най-хубавата и прецизна версия на нашата технология на още повече хора и продължаваме да демонстрираме своя ангажимент за доста разширение на достъпа до CGM на хора с всички типове диабет “, уточни Алекс Муса, старши вицепрезидент и общоприет управител за Dexcom за районите EMEA и Латинска Америка. „ Ние също по този начин работим интензивно в полза на по-здраво общество и да понижим тежестта на грижите, които поставят доставчиците на здравни услуги в целия свят. Този ангажимент е подсилен от голям брой изследвания, демонстриращи изгодите от икономисване на разноски при потреблението на CGM, които съдържат съответни доказателства за позитивното му влияние върху системите за опазване на здравето. “

Доказано е, че потреблението на CGM на Dexcom е по-ефективно за понижаване на HbA1c от обичайните монитори за кръвна захар (убождане на пръст). Благодарение на тези поредни и потвърдени усъвършенствания в здравните резултати потреблението на Dexcom CGM се чака да бъде доста по-рентабилно по отношение на мониторирането на кръвната захар посредством убождане на пръста. Следователно за доставчиците и системите на здравни услуги потреблението на Dexcom ONE+ има капацитет да понижи разноските за лекуване на диабет вид 1 или 2.

„ В моите диалози с Dexcom показах позицията си какъв брой е значимо CGM да бъде елементарен за потребление от хора с диабет и тези, които се грижат за тях “, показва доктор Лизбет ван Хуфел от болница OLV Aalst в Белгия „ Dexcom ONE+ към този момент е датчик с всичко на едно място, доста елементарен за използване и потребление. Това прави технологията за ръководство на диабет по-достъпна, защото се снижава бариерата за приложение. “ Dexcom ONE+ към този момент е разполагаем на българския пазар и е разполагаем в медицинските заведения и аптеките.

Източник: https://interimage.bg/
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР