Глобалните разходи за мобилни решения може да достигнат до 1,8

...
Глобалните разходи за мобилни решения може да достигнат до 1,8
Коментари Харесай

Разходите за мобилни решения може да стигнат 1,8 трилиона долара до 2022

Глобалните разноски за мобилни решения може да доближат до 1,8 трилиона $ през 2022. Делът на крайните консуматори в този размер ще надвиши 70%, демонстрира изследване на IDC. Половината от разноските ще бъдат направени за мобилни услуги, а главната част от останалите 50 % ще се генерира от продажбите на мобилни устройства, главно смарт телефони. IDC предвижда, че растежът в потребителския бранш на годишна база ще варира, само че за петгодишния интервал ще бъде приблизително към 2,2 на 100.


“Дори промишлености, които постепенно възприемат нови технологии, като строителство и лични и потребителски услуги, към този момент имат мобилни тактики “, разяснява Джесика Гьопферт, програмен вицепрезидент и анализатор в IDC. “В потребителски насочени промишлености като ритейл и банков бранш мобилните планове се концентрират върху обезпечаване на извънредно потребителско прекарване с вярата да изградят преданост и доверие. “, добавя тя.

С планирани разноски от 44,9 милиарда за тази година промишлеността на професионалните услуги ще бъде водач в харчовете за мобилни решения. Банковият бранш се подрежда на второ място с 44,5 милиарда $.

Разходите за мобилни услуги се чака да доближат 1 трилион $ през 2022, следвани от хардуера със 738 милиарда $.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР