Глобалните инвеститори намалиха разпределенията си за недвижими имоти до 15-годишно

...
Глобалните инвеститори намалиха разпределенията си за недвижими имоти до 15-годишно
Коментари Харесай

Инвеститорите избягват недвижимите имоти като по-високи за по-дълго ухапване от страхове

Глобалните вложители понижиха разпределенията си за недвижими парцели до 15-годишно дъно, до момента в който секторът се бори под натиска на високите лихвени проценти.

Нетните 28 % от мениджърите са били под тежестта на бранша на недвижимите парцели през май, което е спад от 13 процентни пункта по отношение на предходния месец, съгласно последното световно изследване на мениджърите на фондове на Bank of America.

Пазарът на търговски парцели претърпя мъчително прекосяване от свръхниски лихвени проценти, усложнено от несигурността по отношение на бъдещето на офисите след пандемията Covid-19. Неотдавнашните опасения, че разноските за заеми в огромните стопански системи ще останат по-високи за по-дълго, натежаха в допълнение върху бранша.

„ Промяната в упованията за лихвените проценти е фактор, способствуващ за тази смяна в настроенията, защото всъщност нищо не е промени от март, като се изключи историята на инфлацията в Съединени американски щати “, сподели Оливър Салмон, шеф в международния проучвателен екип на Savills....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР