Глобалната мрежа , подкрепяща 1563 предприемачи от 978 компании в

...
Глобалната мрежа , подкрепяща 1563 предприемачи от 978 компании в
Коментари Харесай

Нови трима български предприемачи са приети в Endeavor

Глобалната мрежа, подкрепяща 1563 бизнесмени от 978 компании в 30 страни, избра нови трима български бизнесмени от две компании на 75-ия интернационален селекционен панел (ISP) на организацията, който се организира в София на 23-25 октомври. Сред тях за първи път има и българка.

Новите български бизнесмени в мрежата на са Райчо Райчев, създател и изпълнителен шеф на EnduroSat, която проектира и създава нано-сателити, Владимир Давчев , основател и мажоритарен притежател на HelloHungry, най-голямата компания за онлайн доставка на храна в България и Румъния, сплотяваща марките BG Menu и „ Фабо “ (Lakom.bg) в България, и Oliviera в Румъния. A също по този начин и Зорница Чyгреева , изпълнителен шеф на HelloHungry. Тя е първата българка, определена в световната мрежа от бизнесмени на Endeavor.

На 75-ия интернационален селекционен панел на в София бяха определени общо 25 бизнесмени, ръководещи 16 компании в 11 страни. Като част от мрежата на, всички те получават достъп до експертизата на 3000 бизнес водачи, консултанти и ментори от целия свят, както и до редица услуги, ориентирани към подобряването на тактиката за напредък и усъвършенстването на бизнес процесите на ръководените от тях компания. ги подкрепя и в привличането на клиенти, сътрудници и финансиране. Предприемачите на вземат участие също по този начин в значими просветителни и консултантски стратегии, създадени особено от сътрудници на организацията като EY, Harvard Business School, Stanford Graduate School и MIT.
 бизнесмени
Международните селекционни панели са финалната фаза от детайлния развой на асортимент, през който минава всеки бизнесмен, искащ да се причисли към. Кандидатите се явяват на серия от изявленията, с цел да бъде открит лидерския им капацитет и желанието им да подкрепят развиването на предприемаческата екосистема, както и с цел да бъдат оценени вероятностите пред фирмите им да порастват доста в бъдеще. Интервютата се организират от ментори и членове на борда на шефовете на Endeavor - топ бизнес водачи и вложители, а изборът на финала става с единогласие.

Предприемачите в световната мрежа на, излъчени от българския офис на организацията към този момент са 14, а българските компании - 10. Останалите в мрежата са: Пресиян Каракостов, създател на Titan Gate, която предлага композиция от консултантски услуги и продуктова платформа за усъвършенстване на приходите от реклами за премиум издатели; Виктор Викторов и Васил Георгиев, основатели на онлайн магазина за дрехи, обувки и спортна екипировка MyMall, разрастващ активност в България, Гърция и Румъния; Петър Митев, съоосновател на Chaos Group, която завоюва софтуерен Оскар за софтуерния си артикул V-Ray, употребен всеобщо в огромните холивудски продукции; Любомир Янчев, съосновател на MClimate, който стана най-младият бизнесмен в Endeavor и който дружно със своя сътрудник Цани Събев внедриха на международния пазар ycтpoйcтвoтo Melissa зa диcтaнциoннo yпpaвлeниe нa климaтици; Юлиан Софрониев от Biodit, която създава биометрични технологии за системи за сигурност и надзор на достъп; Венелин Димитров от SoftGroup, компания с цялостно сериализационно софтуерно и хардуерно решение за фармацевтични компании и подизпълнители; Симеон Луков и Николай Недев, съоснователи на софтуерната Browswave, която предлага новаторски софтуерен артикул за производители и търговци на потребителска електроника и бързооборотни стоки; Игор Левин, създател на българската „ Електросфера “ (известна с марката Antelope Audio), която е водеща в цифровите аудиотехнологии в световен мащаб. Продуктите на българската компания се употребяват от огромни имена на международната музикална сцена от ранга на Андреа Бочели и Риана.

ISP-то на в София беше предхождано от конференцията, която се организира на 23 октомври 2017 в София Тех Парк, зала „ Джон Атанасов “. Конференцията събра на едно място над 200 топ бизнесмени, мениджъри, бизнес водачи и вложители от 27 страни, като специфичен гост-лектор на нея беше Росен Плевненлиев, президент на България (2012-2017 г.). Събитието беше проведено от българския офис на Endeavor, с поддръжката на световната конструкция на предприемаческата организация, водещи интернационалните компании, финансови институции и медии. На конференцията стана ясно, че бизнесмените от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) ще могат да употребяват разрастващата се конструкция на като платформа, посредством която да споделят общи провокации и благоприятни условия за развиване.

Медиен сътрудник на самодейностите на Endeavor е Нетинфо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР