Глобалната компания за електронни услуги Google се отказа от плановете

...
Глобалната компания за електронни услуги Google се отказа от плановете
Коментари Харесай

Google се отказа да наема нови офиси от близо 20 хил. кв. м.

Глобалната компания за електронни услуги Гугъл се отхвърли от проектите си за наемане на в допълнение офис пространство за до 2000 чиновници в Дъблин, отразявайки несигурното бъдеще на обичайна офис среда за работа, заяви в. " Айриш таймс ".

Компанията беше на път да наеме 18,8 хиляди кв. м. в постройката „ Сортинг офис “ в допълнение към останалите си площи в ирландската столица, където за нея работят над 8000 души.

Вчера вечерта стана ясно, че компанията няма да извърши желанията си за наемането на пространствата. Информиран източник уточни, че сега не е уместно фирмите да влагат в търговски офис площи, " до момента в който се пробват да схванат по какъв начин тъкмо ще наподобява работата в бъдеще ".

В известие през днешния ден Google удостовери, че след съществено обсъждане е решил да се откаже от наема в Сотринг офис. В момента Google е дал опция на чиновниците по света си да работят от у дома до юни.

Технологичният колос към момента поддържа значително физическо наличие в града с повърхност от към 104  хил. кв. м., което е задоволително за към 11 000 чиновници.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР