Глобална треска за злато е в ход за дълго пренебрегван

...
Глобална треска за злато е в ход за дълго пренебрегван
Коментари Харесай

Бизнес перспективи: Глобалната треска за бял водород вече е в ход


Глобална " тресчица за злато " е в ход за дълго подценяван запас, който съгласно бранителите може да изиграе забележителна роля в прехода от еволюционен отвод от изкопаеми горива. Геологичният водород, от време на време именуван бял, златен или натурален водород, се намира в естествената му форма под повърхността на Земята. Смята се, че се създава от високотемпературни реакции сред вода и богати на желязо минерали, оповестява

Водородът от дълго време е считан за един от стратегически евентуални източници на сила, които биха могли да играят основна роля в енергийния преход, само че по-голямата част от него се създава благодарение на изкопаеми горива като въглища и природен газ, развой, който генерира обилни излъчвания на парникови газове.

Зеленият водород, развой, който включва делене на водата на водород и О2 благодарение на възобновима електрическа енергия, е едно изключение от това, което е известно като водородната цветна дъга. Развитието му обаче е възпрепятствано от растящите разноски и предизвикателната икономическа среда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР