Глоба за цената на чадъра и шезлонга отнесе концесионера на

...
Глоба за цената на чадъра и шезлонга отнесе концесионера на
Коментари Харесай

Пълна измама се оказа цената от 36 стотинки за чадър на "Нестинарка"

Глоба за цената на чадъра и шезлонга отнесе концесионера на плаж "Нестинарка ". Това стана ясно след инспекция осъществена от специалисти на Министерството на туризма, осведоми "Монитор ".

На табелата са изписани най-ниските такси за чадър и шезлонг, като цената е 36 стотинки. Касовата записка обаче демонстрира друга цена. На нея се вижда, че плажуващите заплащат по 15 лв. за плажни такъми, като цената на чадъра е твърдо 5 лв., а не 36 стотинки, както написа на табелата.

Екстрите "барбарон " и маса също не се оферират на цените, на които са оповестени.

Концесионер на плаж "Нестинарка " е "Перла екскурзиант " АД. Проверяващите от министерството не съумели да открият негов представител.

Служителят, който събира таксите по плажа с касов уред, също липсващ. Санкциите против концесионера могат да бъдат даже преустановяване на концесионния контракт.

След инспекцията на специалистите от Министерството по туризма на концесионера е публикуван осведомителен протокол за погашение на неустойки по контракт - към 5 000 лв..

Туристка сподели по bTV касов бон, съгласно който е платила 15 лв. за цялата услуга, а друга жена пък разкри, че единствено за чадър е броила 5 лв..

Разбирайки за измамата, мъж бе сбит: „ То в България постоянно си прецакан. Свикнали сме, това е ситуацията.”





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР