Глоба в размер на 1000 лева отсъди Районен съд Варна

...
Глоба в размер на 1000 лева отсъди Районен съд Варна
Коментари Харесай

1000 лв. глоба за варненка, хваната два пъти да шофира без книжка

Глоба в размер на 1000 лв. отсъди Районен съд Варна по отношение на 32-годишна жена, която е хваната два пъти да кара без да има дееспособност, научи Moreto.net

Подсъдимата е засечена от полицейски чиновници вечерта на 9 май тази година да ръководи лек автомобил „ БМВ “ с задгранични регистрационни номера в квартал „ Аспарухово “ във Варна, без значение че била недееспособен лидер и към месец преди този момент била глобена точно за шофиране без брошура, с влезнало в действие наказателно разпореждане. При осъществената ѝ инспекция на посочената дата 32-годишната жена още веднъж не показала годно удостоверение за правоуправление.

За осъщественото закононарушение по член 343в, алинея 2 от Наказателния кодекс, Варненският областен съд призна за отговорна подсъдимата. Тя е неосъждана до момента. По импортирано от прокуратурата разпореждане с предложение за освобождение от наказателна отговорност, съдът ѝ наложи административно наказване – санкция в размер на 1000 лв.. Съдебното решение предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР