Глоба от около 2 милиона долара (1.68 милиона евро) грози

...
Глоба от около 2 милиона долара (1.68 милиона евро) грози
Коментари Харесай

Глоба от около 2 милиона долара за Apple в Бразилия

Глоба от към 2 милиона $ (1.68 милиона евро) грози Apple в Бразилия откакто компанията не си взе поука от забележките на управляващите. В края на предходната година, управляващите в Бразилия предизвестиха Apple за това, че могат да бъдат санкционирани, в случай че не потвърдят, че неналичието на зарядно в комплекта на новите смарт телефони, в действителност има позитивно въздействие върху околната среда.

Новото потомство на смарт телефона бе показано през миналата година и с изключение на всички новости от страна на хардуер и програмен продукт, то новата версия на „ ябълковия “ телефон стана известна и с неналичието на зарядно в комплекта. Освен това, цената на Iphone 12 Mini стартира от към 1200 $ в Бразилия, до момента в който в Америка същото устройство може да се вземе за малко над 700 $.

Освен зарядните и цените, управляващите преглеждат и проблеми свързани с отказано гаранционно обслужване при Iphone 11 Pro, проблеми със софтуера, както и разнообразни несправедливости по договорите и гаранционните условия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР