Глоба от 600 до 1000 евро заплашва онзи пътник, който

...
Глоба от 600 до 1000 евро заплашва онзи пътник, който
Коментари Харесай

Културните институти в Италия отварят врати само за ваксинирани, глоби в градския транспорт

Глоба от 600 до 1000 евро заплашва оня пасажер, който се вози в градския превоз на Апенините без зелен пропуск, заяви.  Така плануват новите правила, които влизат в действие на 6 декември в Италия.

Според тях всеки, който употребява рейс, метро или трамвай, ще би трябвало да има наймалкото базов зелен пропуск. Той важи 48 или 72 часа и се дава при съществуване на отрицателен бърз или молекулярен тест. В понеделник стартират да важат така наречен подсилени, или супер зелени пропуски, които имат ваксиниралите се или оздравелите от Коронавирус на Ботуша.
Италианец се опита да заблуди медиците да имунизират за Коронавирус силиконовата му протеза
50-годишен италианец от Пиемонт се опитал да получи по този начин нужния му зелен документ като подал на сестрата за инжекцията силиконов...

За съпоставяне – санкцията за пасажер без билет в градския превоз е до 200 евро. Предвижда се контролът на пасажерите да се прави на инцидентен принцип, по този начин както функциoнират и ограниченията против нередовните пасажери в рейсовете и трамваите. Освен контрольори обаче инспекции в градския превоз ще вършат карабинерите и общинските служители на реда.

Те ще управляват и хората в питейни заведения, заведения за хранене, спортни мероприятия и спектакли на закрито. Там ще може да влизат само имунизирани или оздравели от вируса. От 6 декември на процедура в кината и театрите в Италия ще могат да влизат единствено имунизирани или оздравели от Коронавирус, които разполагат със супер зелен пропуск. За разлика от тях, музеите и галериите ще продължат да се посещават против негативен бърз или молекулярен тест за вируса.

Още:

 
Италия: Разкриха канал за подправени коронавирус документи в обществените мрежи
Мрежа за продажба на коронавирус документи бе разкрита в Италия от Guardia di finanza – силовото поделение на италианското Минист...

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР