Глоба от 500 лева наложи Районен съд - Варна на

...
Глоба от 500 лева наложи Районен съд - Варна на
Коментари Харесай

Варненският съд попари 42-годишна проститутка

 Глоба от 500 лв. наложи Районен съд - Варна на 42-годишна жена за приемане на нетрудови приходи посредством проституция. Деянието, наказуемо по член 329 алинея 1 от Наказателния кодекс, е реализирано неведнъж от 11 април до 20 юли 2017 год. Неведнъж през посочения интервал подсъдимата е засичана да предлага полови услуги на клиенти в региона на остарелия път Варна - Бургас, край местността Крушките.

Проверка демонстрира, че през това време за подсъдимата липсват данни за подавани заявки за подписани трудови контракти, за самоосигуряване или за възнаграждение на здравни осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като в същото време посредством проституция си набавяла нетрудови приходи по забранен и аморален метод. Само през горепосочения интервал на 42-годишната жена са били връчени от органите на полицията общо 12 предупредителни протоколи. При последния случай от 20 юли 2017 год., подсъдимата била хваната да предлага полова услуга на клиент в спрян на дребна поляна край пътя лек автомобил.

42-годишната жена е осъждана, още веднъж за сходни действия. Наказанието " санкция “ бе наложено от съда по силата на реализирано в правосъдна зала съглашение. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР