Глоба от 350 лв. постанови Софийския районен съд на пиар

...
Глоба от 350 лв. постанови Софийския районен съд на пиар
Коментари Харесай

След ареста: Евгени Минчев се размина само с глоба

Глоба от 350 лева постанови Софийския областен съд на пиар специалиста Евгени Минчев по Указа за битка с дребното безчинство. Той беше арестуван от полицията преди дни след сигнал за скандал сред мъж и младежи.

По данни на чиновници на Министерство на вътрешните работи, пристигнали на място, той се държал жестоко, отправял обидни думи и отказал да се легитимира. По време на съвещанието първи пред съда приказва очевидец, който се дефинира като добър другар на Минчев. Той съобщи, че във въпросната вечер са били на празненство в столичен хотел. Изпили по чаша или две шампанско. След това Минчев по помолил да го изпрати до дома му.

В региона на градинката на Кристал очевидецът отишъл да купи вода. По негови думи на връщане видял група от към 8-10 души, които нападнали Минчев. Той бил на земята и им викал да го оставят на мира, тъй като не им е направил нещо. Дошла полиция. Според очевидеца чиновниците поискали Евгени Минчев да се легитимира, а той отказал и им споделил да гонят нападателите, тъй като те са " простаци и отпадъци ".

По думите на мъжа тези думи не са били отправени към служителите на реда, а към агресорите. Според юриста на Минчев става дума за неразбирателство и погрешно интерпретиране на думите. Той съобщи, че Минчев не е извършител, а жертва.

Пред съда Евгени Минчев съобщи, че става жертва всекидневно по улицата, а хората като него са цели. " Бях пребит, здравното го демонстрира. към момента имам белези и отоци ", сподели той и помоли да бъде оневинен, с цел да бъде изчистено името му.

" Защото има доста медии начело, които чакат като лешояди ", сподели още той.
В правосъдната зала стана ясно, че той изпратил извинително писмо до началника на Районното ръководство, където е бил арестуван. Това е персонален акт за недоразумението, което се е случило, изясни юристът му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР