Глоба от 10 000 катарски рияла, които се равняват на

...
Глоба от 10 000 катарски рияла, които се равняват на
Коментари Харесай

Глоба 2600 евро и 3 месеца затвор за пушене електронна цигара в Катар

Глоба от 10 000 катарски рияла, които се равняват на към 2600 евро, и затвор до 3 месеца заплашват в страната хазаин на международното състезание по футбол пушачите на електронни цигари. Те са неразрешени в арабската страна от 2014 година

Това предизвестие е част от рекомендациите, които дава специфичен справочник на немското посолство в Катар на искащите да посетят мачовете от мондиала.

За времето, в което ще се организира - от 20 ноември до 18 декември, Катар пуска да бдят 80 инспектори, които нонстоп ще вършат инспекции по заведения за хранене и почитател зоните на мондиала.

“Внасянето в страната на материали от порнографско естество и свинско месо е строго неразрешено. Същото важи и за книги с религиозно наличие ”, написа в предупредителната част на гореспоменатия справочник.

Секс играчки в багажа също ще обезпечат съществени наказания, които обаче не са упоменати. Всеки, влизащ на територията на Катар, би трябвало да мине през извънредно обстойна инспекция на куфарите и чантите си.

Ако някой мисли да мине даром с някое шишенце алкохол измежду облеклата, ще би трябвало да се лиши от доста, а и ще получи солидно предизвестие, оповестяват германци, които живеят в Катар. В Англия пък осведомят, че за сходен ход следва непосредствено затвор.

Немският справочник поучава и по опция да бъде избегнато возенето в коли. Заради страхотните пътища съвременни коли се движат с гневна скорост и злополуките са постоянно срещани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР