Гледайте този уикенд в предаването Събуди се с водещи Мира

...
Гледайте този уикенд в предаването Събуди се с водещи Мира
Коментари Харесай

Кметът на Хасково Добри Беливанов и актрисата Теодора Духовникова в „Събуди се”

Гледайте този уикенд в предаването " Събуди се " с водещи Мира Иванова и Лора Крумова забавни посетители по настоящи тематики.

В събота ще видите специфичното изявление, което кметът на Хасково Добри Беливанов даде за водещата Мира Иванова. Той отхвърли да подаде оставка, откакто името му беше забъркано в политическата спекулация „ Кумгейт “.

Актрисата от „ Откраднат живот “ Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров - искрено за връзката и любовта си.

В рубриката „ Говори с Ива “ пред Ива Софиянска – Божкова застава внучката на легендата на българския спектакъл и кино Тодор Колев. Спомени за дядо ми и по какъв начин се наследяват геният и гените на великия артист –очаквайте изявлението в съботния ефир.

За най-силната връзка - тази на майка и щерка, пред Мира Иванова ще се изповяда фолк-дивата Мария и ще покаже щерка си Марая. Коя е идеята на Мария и за какво си потегли от „ Вип брадър„ ще видите тази събота.

В късите си разкази Мария Йотова споделя историята на българин, който седем години лежа в гръцки затвор, упрекнат в ликвидиране. Жертвата се оказа жива, а 7 години по-късно българинът е вкъщи си. Как се стартира живот на чисто и по какъв начин се оцелява в гръцки затвор – отговорите във видеото на Мария Йотова.

Една от най-красивите актриси на българското кино - Теодора Духовникова, ще бъде посетител на Лора Крумова в предаването тази неделя. Актрисата се изповядва пред водещата за най-новата й роля в киното – във кино лентата „ Вездесъщият “, и функциите в живота и на сцената.

Голямата уста Татяна Дончева разяснява политическите процеси в страна.

Един човек, който рядко дава изявленията. Виктор Калев – артистът с доста лица, тази неделя застава пред феновете на Нова телевизия в изявление на Лора Крумова.

Историята на Галя Щърбева е със Симона Величкова – Мис България, която заряза светския живот и стилните сцени и избра да живее на село.

От момичето, което плени сърцата ни с гения си в X Factor, до дамата, която отряза косата си в последния си видеоклип, с цел да се освободи от грешките, Жана Бергендорф извървя дълъг път в музикалната си кариера. Изпълнителката пред Мариян Станков – Мон Дьо - за славата, опиатите, любовта и бъдещето. Отблизо новата Жана безусловно ще ви влюби в себе си.

Миролюба Бенатова показва: Разработка „ Глиган ” – преследван поради вярата.

Не пропускайте " Събуди се " в събота и неделя с водещи Мирослава Иванова с Лора Крумова от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР