Гледайте какво маце съм, а бях такава смотла! Разликата от

...
Гледайте какво маце съм, а бях такава смотла! Разликата от
Коментари Харесай

За да стане копие на Барби: Алисия е с рекорден брой операции

„ Гледайте какво маце съм, а бях такава смотла! Разликата от едното до другото е единствено 116 бона. Най-добре изхарчените 116 хиляди евро “. До тази житейска истина доближава 31-годишната шведска еротична моделка Алисия Амира, която има амбициозната цел да стане най-реалистично изглеждащата кукла човек. Затова тя се прави да наподобява изкуствена и държи това да се вижда дори и от космоса. Живото Барби напуща работа, с цел да се отдаде на интервенциите и личната си реклама.

„ Не мисля, че в миналото ще спра да си върша интервенции. Те са огромна част от мен “, споделя Алисия, която към този момент е изгубила броя на всички пластични интервенции, които претърпява. Тя си прекроява гърдите, очите, бузите, устните и даже челото.

Шведското блонди е изрично, че хората би трябвало да се трансформират, с цел да стават по-добри – като тя самата по нейни думи е страховит образец. Затова и от дълго време е махнала от интернет всички свои фотоси от предишното, които й припомнят каква „ смотла “ е била. Все отново, с цел да потвърди, че е хубаво човек да се трансформира, взема решение да показа една фотография с предходното й аз, написа " България Днес ".

„ Вярвам, че ролята на дамата е да задоволява мъжа и да бъде допустимо най-хубавата брачна половинка трофей. Обичам да му сготвям, да чистя къщата и да му подсещам да поправи колата и да окоси ливадата “, разкрива още житейското си верую еротичната Алисия.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР