Гледайки от върха на планината Кук в Нова Зеландия, Гетин

...
Гледайки от върха на планината Кук в Нова Зеландия, Гетин
Коментари Харесай

Гетин Джоунс разказва за депресията, терапията и раздялата с Катрин Дженкинс

Гледайки от върха на планината Кук в Нова Зеландия, Гетин Джоунс би трябвало да бъде изумен от чистата хубост, изложена на показ.

Вместо това той беше изцяло скован от вътрешната страна. „ Бях на върха на тази планина и просто се усещах в действителност печален и посърнал, а хората си споделиха: „ Какво става с теб... ти правиш това? “, споделя той. „ Помислих си „ Знам “.

Снимайки в далечна дестинация и скоро по-късно да бъде благоприятен за приятелката си певица Катрин Дженкинс, животът извън изглеждаше съвършен. Но както постоянно е суровата действителност с психологичното здраве на мъжете, външността може да бъде лъжлива. „ Не знаех за какво съм в невъзможност и просто не можех да го схвана “, споделя той.

Гетин в никакъв случай преди не е приказвал за това, което той назовава своя „ неприятен припадък на меланхолия “, нито в действителност събитията към разпадането на високопоставената му връзка с Катрин. Те бяха сгодени да се оженят през 2011 година, откакто се срещнаха в Strictly преди шест години, където тя пееше, а той беше играч....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР