Гледайки изпълнението на дузпи на Етихад от пресцентъра на Алианц

...
Гледайки изпълнението на дузпи на Етихад от пресцентъра на Алианц
Коментари Харесай

Висшата лига направи проверка на реалността след „малък срам“ в Шампионската лига

Гледайки осъществяването на дузпи на Етихад от пресцентъра на Алианц Арена, нямаше подозрение кого приветстват локалните публицисти.

Мярка за силата на Манчестър Сити е, че почитателите на Байерн Мюнхен имат вяра, че имат доста по-добри шансове против Реал Мадрид на полуфиналите, в сравнение с биха имали против тима на Пеп Гуардиола.

Излизането на Сити беше момент, необичайно по своя метод, само че законът на междинните стойности споделяше, че това ще се случи на някакъв стадий. По-широката картина обаче е, че в последните четири от Шампионската лига не взе участие клуб от самопровъзгласилото се за най-хубаво състезание в света.

Това не е оскърбление, само че изключително откакто се организира финалът на Уембли, това е дребен позор. И има няколко поучения, които би трябвало да се научат от неналичието на британско присъединяване - във връзка с клубовете, т.е. - на полуфиналите.

Първо, върнете се към груповите етапи, когато Нюкасъл Юнайтед и Манчестър Юнайтед приключиха НА ДЪЛО в своите групи на Шампионска лига. Това в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР