,,Гледай си работата, к*чко, казва Бритни Спиърс в новия си

...
,,Гледай си работата, к*чко, казва Бритни Спиърс в новия си
Коментари Харесай

Да пренесем безгрижната поп енергия от 2010 г. в настоящето: Бритни Спиърс и will.i.am за новия си сингъл

,,Гледай си работата, к*чко ", споделя Бритни Спиърс в новия си сингъл с рапъра will.i.am, озаглавен Mind Your Business. Това припомня ли ви по някакъв метод за паметното,,It`s Britney, b*tch " в общия шлагер на дуото от 2013 година Scream and Shout?

Новото електро-поп денс парче към този момент провокира диспути в онлайн пространството, като се има поради, че то е едно от първите музикални инициативи на Спиърс след албума ѝ Glory от 2016 година Миналото лято тя също издаде с Елтън Джон.

Оказва се, че песента е изкопана от архивите на will.i.am и Спиърс.

„ Уил е необикновен актьор и сътрудник “, споделя Спиърс пред Vogue. „ Работихме по тази ария преди години и беше време да я възпроизведем още веднъж, с цел да я споделя с моите невероятни почитатели. “

Парчето в началото произлиза от диалог сред двете звезди по отношение на славата и неналичието на персонално пространство, което постоянно идва с нея.

„ В цифровата епоха поверителността на всеки един човек, прочут или не, е наранена под някаква форма “, прибавя will.i.am. „ Това дава чувство за времето (в което живеем). Трябва да бъдем по-човечни един към различен, да се почитаме, да бъдем съпричастни и да сме признателни за това, което хората избират да споделят обществено. Ако въпреки всичко не желаят да споделят, би трябвало да почитаме правото им да не го вършат и да пазят персоналния си живот. "

Както споменахме, това не е първото парче, което will.i.am и Спиърс издават дружно.

„ Работата с нея е като сливане със сродна душа. " разяснява will.i.am.

За първи път път дуото си сътрудничи за песента Big Fat Bass от 2011 година, следвано от клубните шлагери на 2013 година Scream & Shout и It Should Be Easy.

С Mind Your Business изпълнителите целят да пренесат част от безгрижната поп сила от 2010 година в сегашното. Може да се каже, че това пасва съвършено на, която е обзела човечеството през последните години.

„ Преминахме напред и обратно, с цел да създадем песента по-актуална - да прибавим основа и припев към нея “, споделя Спиърс. „ Тя е занимателна и остра – идеална ария за лятото. “

Да си гледаш работата не дава отговор ли на идеалното въодушевление за лятото? В последна сметка го назовават сезона за пиянство на коктейли, излежаване на слънце и безгрижност.

Междувременно принцесата на попа неотдавна разгласи, че записките ѝ " Жената в мен “ (The Woman in Me) ще излязат през октомври.

Спиърс разгласи, че стартирането на новата ѝ поп ария е отдадено на всичките ѝ обичани почитатели.

„ Обичам почитателите си повече от всичко “, споделя тя, „ Надявам се и те да харесат песента! “

Очевидно го вършат, поради обстоятелството, че се изкачва в класациите, тъй че и Бритни към този момент може да си гледа на мира.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР