Гледането на документалните сериали на Netflix за историческия триумф на

...
Гледането на документалните сериали на Netflix за историческия триумф на
Коментари Харесай

Емоционален Джак Грийлиш, вдъхновен от документалния филм на Netflix на Ман Сити преди теста на Реал Мадрид

Гледането на документалните сериали на Netflix за историческия успех на Манчестър Сити остави Джак Грийлиш прочувствен. По разнообразни аргументи е по този начин и в този тестов сезон.

В момента има какво да занимава мозъците на Сити. Отборът на Гуардиола е тъкмо в средата на последното си гонене за няколко трофея, с голям четвъртфинал на Шампионска лига против Реал Мадрид - и " невероятния " съотборник на Грийлиш в Англия Джуд Белингам - следва. Но откровеният Грийлиш отдели няколко къси момента, с цел да спре и да разсъждава след забележителното показване в Crystal Palace и завършването на Together: Treble Winners предходната вечер.

Тази акция беше ослепителен контрастност с последния исторически край за Grealish, който той приключи като основен състезател, откакто се приспособява да премине от основен човек на Астън Вила до част от доста добре смазана машина.

„ Мислех, че може да е същото като във Вила, само че играейки за този управител, единственият човек, който е съумял да отиде и да на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР