Гледаме видеоклип, в който махате на Бъз Лайтър в парка. ...

Гледаме видеоклип, в който махате на Бъз Лайтър в парка.

Парковете на Disney смесват дигиталния с реалния свят, част 1

Гледаме видеоклип, в който махате на Бъз Лайтър в парка. Любопитно ми е по какъв начин в действителност работи технологията? Трябва ли да носим очила, с цел да забележим това, или да гледаме в телефоните си?

Всичко това е основано на телефона. Един от наемателите на това, което сме основали прави добавена действителност в тази цифрова, физическа метавселена, освен доста точна и реалистична, само че и доста налична.

Ние се отдалечихме от модела, при който се постанова изтеглянето на обособени приложения или добавена действителност и този вид технология може да се вкара във всяко приложение или даже в някои случаи в уеб страници за електронна търговия.

Това е в действителност голяма част от това, което направихме механически от позиция на благоприятни условия.

Интеграция в действително време на елементарни мобилни устройства, цифрови и физически, без авансово картографиране или авансово сканиране, което е не е било допустимо до през днешния ден.

Значи казвате, че преминавате от описване на истории към прекарване на истории, само че звучи по този начин, като че ли с цел да преживеем тази история, би трябвало да гледаме в телефоните си, до момента в който стоим в увеселителен парк?

Да, при този съответен образец би трябвало да има някакъво устройство за гледане и мобилният телефон е най-успешният метод за това. То е същото като да извършите фотография. Някои от тези паркове са най-популярните в Instagram места, снимани по света.

Хората употребяват телефоните си. Въпросът е да можем да осигурим прекарване за по-дълбоко взаимоотношение и ангажираност с тези места. Не става въпрос единствено да имате власт като участник в тази метавселена или в това по-общо прекарване. Можете да променяте, да взаимодействате и да се ангажирате с тези неща, което другояче не би било допустимо.

Цифровата технология дава невероятна мощ и еластичност, които виждаме в цифровия свят и това към този момент се демонстрира най-много в игрите.

Има голямо значение, че можем да преживеем това физически и считам, че има голям капацитет в срок, в който очилата и метавселената стават все по-значими за този свят и какви могат да бъдат тези модалности.

Източник: bloombergtv.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg