Гледаме сериал – двама силни генерали се борят за народната

...
Гледаме сериал – двама силни генерали се борят за народната
Коментари Харесай

Плевнелиев: Двама генерали се борят за народната любов, премиерът отстъпва като по-мъдър

Гледаме сериал – двама мощни генерали се борят за националната обич. Премиерът като по-мъдър отстъпва. Една народна власт върви напред когато институциите, а не егото я движат. 
 Плевнелиев: Радев е първият президент популист, няма доверие към него на Запад
Това разяснява предходният президент Росен Плевнелиев за противоборството сред премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев. Плевнелиев атакува наследника си на " Дондуков " 2 и за следващ път го разгласи за популист. 

Радев се бори за националната обич и това е популистко. Той си е направил добре сметката, че рейтингът на Народното събрание е доста дребен - към 15%. Следователно едни други 85% от обществото не утвърждават дейностите на националните избраници. Радев громи Народното събрание още от ден първи, съобщи Плевнелиев.

За мен не са загадка зависимостите на българския държавен глава от Москва. В момента влизаме в едно доста съществено опълчване с Кремъл във връзка с два стратегически плана, които са от геостратегическа значимост за Русия. Ще има доста сериозен конфликт в България по тази тематика. Единият е упоритостта на държавното управление да станем член на еврозоната. В нея ще се случи новата вълна на интеграция. Същевременно се тормозя, че президентът ще направи всичко допустимо да се опълчи на този значим ход за България, от който в Кремъл ще ги заболи, разяснява още Росен Плевнелиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР