Гледам видео с , която плаши хората с измислени джендър

...
Гледам видео с , която плаши хората с измислени джендър
Коментари Харесай

Белобрадова: Нинова плаши хората с измислени джендър идеологии

Гледам видео с, която плаши хората с измислени джендър идеологии в учебник по “Човек и природа ” за шести клас и си мисля за Паметника на руската войска. Това написа във фейсбук Елисавета Белобрадова, претендент от коалиция " " и " ".

Той въплъщава 100 процентова неистина - измислени руски бойци, умрели измислено против фиктивен фашизъм. Никакъв руски боец тук не е починал, нямало е фашизъм, а паметникът е знак на окупацията и нещастието на българския народ и отнетата му независимост.

И все пак измежду демократичното общество царува “търпимост ” към този монумент. Една скука, че отново приказваме за това.

Този монумент, обаче, не е просто естетическо затруднение. Той е знак на най-грандиозната операция, на която всеки ден ставаме жертви.

Родината на въображаемия руски боец не съумя един джиесем да създаде, само че от десетилетия създава измислени войни - против фашизъм, против джендъри, империализъм, имунизиране с чипове, рептили.

После създаде същинска война последната една година, в която починаха хиляди хора, унищожи една стопанска система, заравни половин страна.

Сега виждам, седнала с учебника по Човек и природа и зад нея виждам сянката на Паметника на руската войска, който създава следващото несъществуващо нещо, което всява боязън. Дори употребява децата на България, с цел да свие сърцата на родителите им.

И си крещя “Добре че най-малко мавзолеят към този момент го няма ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР