Гледам и се чудя един трикратен премиер на страната, с

...
Гледам и се чудя един трикратен премиер на страната, с
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Бойко, не се навеждай!

Гледам и се чудя един троент министър председател на страната, с голям политически опит – на какви унижения се подлага, и то с подготвеност, не наподобява да е принудително

Това написа Красимир Каракачанов в пост във.

Публикуваме го бе редакторска интервенция "

"Бойко, не се навеждай!

Тази събота имаше две значими спортни събития – следващият женски край на Уимбълдън и следващата борба сред Кирил Петков и Бойко Борисов кой повече да се постави на администрацията на Байдън.

Единият гледа да резервира властта, а другият гледа да се върне във властта – но и двамата по един и същи метод се навеждат.

Гледам това унизително подмазване на тези – най-малко на думи – български политици и се чудя на акъла на Бойко, тъй като на Кирчо няма на какво да му се чудя.

Гледам и се чудя един троент министър председател на страната, с голям политически опит – на какви унижения се подлага, и то с подготвеност, не наподобява да е принудително.

Както нямаше да има компромис за Македония и както си имахме рамкова позиция, призната от Народното събрание, по този начин внезапно Бойко съобщи четата – даде 59 депутата на Макрон, както се дават коли чартърен, да не кажа нещо друго.

Така Макрон, който дни преди този момент изгуби болшинството във френския парламент, внезапно завоюва болшинство в българския парламент.

Бойко, защо ти е това оскърбление? С такива изменничества ли очакваш да те запомнят хората, с това ли искаш да влезеш в историята?

Три пъти си бил министър председател на България – защо се унижаваш, защо се навеждаш пред администрацията на Байдън?

Това ли ти нашепват стипендиантите от Демократическия институт?

Днес си споделил, че ще подкрепиш държавно управление на „ смяната “, отново предлагаш депутати?

Недей да унижаваш гласоподавателите си, те не са дали своят вот да даваш депутати чартърен на канадските циркаджии.

Казал си през днешния ден в Бургас, че даваш депутати да се одобри закон за възбрана на съветския газ – или 100% диверсификация, по-сложно казано.

Каква жестока конкуренция водите с Кирчо за сърцето на байдъновите служители!

Ами като беше в Бургас и си подобен ястреб, за какво не предложи на бургазлии да приемеш и закон против съветския петрол, което значи затваряне на бургаската рафинерия и да оставиш хиляди хора на улицата?

Като беше толкоз време към Царо, както го наричаш, не запомни ли какво споделяше Царо: „ Гледай географията и тогава прави политиката “?

А урокът за виенското колело към този момент не помни ли го?

Защото в случай че на 8 ноември предстоящата републиканска вълна залее Америка и тръмпистите вземат Сената и Конгреса, дали няма да се окаже, че с това оскърбление пред Байдън си купуваш фабрика на 8 септември?

Нали наричаше Тръмп „ моят другар “? Като се върнат на следващия ден Тръмп и тръмпистите, отново ли ще гледаме пируети пред аудитория?

Ти, който три пъти беше министър председател на България?

Повтарям го за трети път, тъй като въобще не разбирам – защо се унижаваш?

За какво се навеждаш? "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР