Гледам и не вярвам на ушите си. Слушам и не

...
Гледам и не вярвам на ушите си. Слушам и не
Коментари Харесай

Николай Слатински: Пишем двойка на Наш Киро и на Харвард, а не помним как ни управляваше илитерат

" Гледам и нямам доверие на ушите си. Слушам и нямам доверие на очите си.

Допреди няколко месеца цели 10 години ни управляваше илитерат, парадиращ с неприятната си начетеност, говорещ на акцент и прибягващ до цинизми, тотално скаран със актуалните способи на ръководство, опериран в първите си седем години от стратегическо мислене и с изрязано до корен визионерство, станал в Брюксел алегория за язицех с недостатъци във възпитанието си и обект на вицове, които европейски водачи си разказваха на чашка кафе, напръстник коняк, стакан с водка и халба бира.

Но обществото си траеше. Бе с този позор привикнало, споделяше си - по никакъв начин не ми пречи, с него си пребивавам 10 години към този момент!

А в този момент като наскачаха едни суперисторици, мегафинансисти, гигаикономисти, ултраенергийници, хиперкултурници...

По всичко за 30 дни изпонаписаха междинен 3 на жалко наричания по кошаревски " наш Киро "! ".

Това пише специалистът по национална сигурност Николай Слатински в обществените мрежи.

" Впрочем суперисториците напряко му изпраскаха слаб 2 по допотопна, архаична, антична, междинна, нова, най-нова и по-по-най-нова история.

Като нЕкакво име въпреки всичко да хвана и аз да му тресна ниска оценка по сигурност, опасности, извънредности и прогнозиране?

Всеобщ протест и смях се надигна в хубавата ни родина, па въпреки и по европейски стандарти земен пъкъл, против Харвард. Ние харвардчаните, харвардците, харвардлиите и хавардистите не ги броим за образовани.

Господи каква провинциалност лъха от необятни национални маси в Отечеството ни общително!

Обиждам се на Харвард, тъй като съвсем съм приключил там! Е, не в Харвард, а в Харков, по-точно в Харкiв, само че за три-четири букви няма да придиряме.

В Харвард бях един път на една конференция, срещнах се с умни хора и добих самочувствие, че и аз съм нещо, тъй като там ме оценяваха не по купите и длъжностите, а по знанията и качествата, по тази причина и ме ценяха. Някои от тези създатели, които тук ги преподаваме, ми подариха с другарски думи книгите си.

Но в България ние най-добре знаем, че Харвард е цялостна нула, там ги учат на нелепости. Друго си е в Библиосарайския!

Да, добре е ръководещите да схващат от история, финанси, стопанска система, енергийни проблеми, просвета. А и от национална сигурност.

Това, че сме имали 10 години министър председател, който не е разбирал от нищо от това, не значи да имаме министър председател от 10 дни, който да схваща от всичкото това до степен изпитващите го професори, работническата класа, трудовото селячество и креативната интелигенция да му пишат най-малко отличен 6!

Образованият, учтив, културен, стратегиращ министър председател не може да бъде академик-десетобоец в науките. Той би трябвало да се опира на мощен екип.

Не съм юрист на жалко, по кошаревски наричания " наш Киро " млад министър председател. Но и не мога да приема през цялото време да му скача цялото българско прогресивно човечество като вълкодави и да го ръфат необмислено.

В края на краищата е почтено и честно да се замислим какъв брой плахо, подло, покорно и подлизурски търпяхме 10 години един човек, който на фона на " наш Киро " си бе чиста проба тъпанар. С голямо опрощение за острата и неправеща ми чест като досегашен професор дума ", добави той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР