Гледам, че Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29

...
Гледам, че Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29
Коментари Харесай

Цветомир Найденов за Божков: Не отиде на сватбата на единственото си дете заради поредната си любовница

Гледам, че Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от приказва за другари, сътрудници, семейство...мхм, Манол му беше другар по едно време, видяхме какво стана. Партньори му бяха: Пламен, Стойне, Боре, Орлин, Тони, Огнян,......всички до един изгонени със кавги, ощавени и заграбени, даже и посмъртно!

Това написа на персоналната си страница във Facebook предприемачът и притежател на Efbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в. В поста си той разяснява последните провокации от страна на обвинения Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, който разгласи, че на следващия ден сутринта ще направи следващите си "разкрития " за акциите в "Левски ". Ето какво още написа Найденов по тематиката:

Божков продължава със заканите през Facebook!

"Служителите...женската част се сещаме какво се случва... Семейството...там е гротеска, не отиде на сватбата на единственото си дете поради следващата си държанка, само че единствено това да беше. Общо взето не му пука за никой. За хунтата, дааа... за пръв път Обвиняемият Божков се среща със Закона както естествените обвинени и незабавно стартира да приказва като политическите съперници на държавното управление. Стратегията му е ясна на всички, единствено ми е чудно по какъв начин политическите му настойници и медийни сътрудници залагат на най-страхливото камикадзе в историята на човечеството. Щом стартира да се съюзява с други обвинени, за които до неотдавна мислеше, че са му врагове и искаше да си ги завършва по неговите си способи, значи в действителност Божков е извънредно обезверен...

И най-после обичаното ми:

Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от: Бъдете здрави! - до момента в който не ви изнасиля, изпратя да ви убият или пребият. The End ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР