Гледам, че БСП пропуснала да оглави протестите, вината била на

...
Гледам, че БСП пропуснала да оглави протестите, вината била на
Коментари Харесай

Богомил Бонев: БСП постъпи по най-разумния начин за протестите

" Гледам, че Българска социалистическа партия пропуснала да оглави митингите, виновността била на Нинова. Ей, не си ли давате сметка в кое време живеем?!
След бруталното навлизане в президентството, Българска социалистическа партия първа излезе на митинга. Цялата парламентарна група. Без да размахва червени флагове ", написа някогашният вътрешен министър Богомил Бонев в обществената мрежа фейсбук. 
Президентът стана мотор на митинга. Именно той, а не Христо с жалкото джапане на Росенец.
Българска социалистическа партия постъпи по най-разумния метод: не позволи да бъде упрекната, че се пробва да яхне митинга. С една единствена цел: За да се обединят хората от целия политически набор .
Вотове на съмнение, два за корупцията, овакантяване на парламента… цялостна незаинтересованост на умните и красивите.
Сега, с помощта на доста фактори, хората са на улиците. Не се делете по цветове, не гонете всеки, който е против мутрите, закълнете се, че в никакъв случай няма да се коалирате с мутрите!
Това е силата на митингите.
За Атанасов и Христо Иванов приказвам, на първо място. Защото те бяха снимани около неговия зид, по какъв начин отиват на загадка среща с Борисов. И изтъкването на този факт беше първата причина да ме блокират в тази, сякаш, свободна територия, написа още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР