„Гледах внимателно дебата в НС, ако въобще това можеше да

...
„Гледах внимателно дебата в НС, ако въобще това можеше да
Коментари Харесай

Трифонов: Не чух аргументи срещу Каримански, други правят задкулисни договорки


„ Гледах деликатно дебата в Народно събрание, в случай че изобщо това можеше да се назова спор. И през всичките над 3 часа не чух нито един мотив за какво Любомир Каримански не би трябвало да е шеф на Българска народна банка. Нито един! (…) Аз причини “против” Любомир Каримански не чух, дори чух единствено хвалебствени думи. Но видях гласове “против” Любомир Каримански. Много гласове. Странна работа. Думи и дейности се разминаха и нямаше никаква корелация “.

Това разяснява водачът на „ ИТН " Слави Трифонов в профила си във „ Facebook “ за днешната процедура, при която Народното събрание не утвърди Любомир Каримански за шеф на Българска национална банка.



Трифонов разяснява и подозренията за подмолни сделки сред Има Такъв Народ и партии от опозицията: „ Днес Любомир Каримански трябваше да бъде определен за шеф на Българска народна банка с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Нали такива бяха внушенията? А в действителност какво стана? Любомир Каримански не беше определен с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи и шеф на Българска народна банка остана Димитър Радев, определен с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Честито! “.

„ Обвиняват „ Има подобен народ” в подмолни сделки, само че очевидно сделките ги бяха създали други “, написа Слави Трифонов.

„ Благодаря на Любомир Каримански - заслужен и самоуверен мъж. Той завоюва, тъй като уроците, които научаваме в живота си, са едни от най-големите триумфи в него “, приключва водачът на Има Такъв Народ.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР