Гледах новия кандидат за премиер. Ще се борят с плагиатството,

...
Гледах новия кандидат за премиер. Ще се борят с плагиатството,
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Гледах новия кандидат за премиер - находчив е и поне ще вземе някой лев от тая реклама

" Гледах новия претендент за министър председател. Ще се борят с плагиатството, сподели. Ама доста съвременно ще се борят ", написа икономическият консултант на КТ Подкрепа.

" - ще има " електронна система с изкуствен интелект, която ще следи всички изявления ". Не знам какъв брой разсъдък би трябвало за тяхната система и по какъв начин тъкмо ще прихващат " всички изявления ", само че и в този момент си има софтуери за съпоставяне на текстовете.
 Пламен Николов размахвайки дипломите си в Народното събрание: Сега вършим кабинета, само че не съм се чувал със Слави Трифонов през днешния ден Пламен Николов размахвайки дипломите си в Народното събрание: Сега вършим кабинета, само че не съм се чувал със Слави Трифонов през днешния ден
Кандидат-премиерът на Има Такъв Народ Пламен Николов донесе в Народното събрание дипломите си, с цел да ги покаже на медиите. " Специално за вас съм ги донесъл...

- един път прихванати от висшия неестествен мозък, ще " има отчисления за всички учени, които са представени ". Това към този момент си е оригиналност. На учените не им се заплаща за изявленията. Печелят научните списания.

Ако приказва нелепости за научните изявления, въпреки всичко би трябвало да се признае, че индивидът е съобразителен. Щял да си разгласява дисертацията, та барем да вземе някой лев от цялата тая реклама... "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР