Гледах да си спасим моя живот, не можеш да караш

...
Гледах да си спасим моя живот, не можеш да караш
Коментари Харесай

Можело ли е малко дете, убито от баща си, да бъде спасено от таксиметров шофьор?

" Гледах да си спасим моя живот, не можеш да караш 1 час с револвер опрян в главата, това си го виждал единствено по филмите ". Това описа таксиметровият водач, откарал към този момент печално известния Викторио Александров незабавно откакто той умъртви някогашната си другарка Дарина в столичния квартал " Надежда ".
Съгласно версията на водача, Викторио се качил с дъщеричката си Никол в таксито и изискал да бъдат откарани в " Надежда ". Но когато стигнали до края на " Надежда " шеста част, Викторио извадил револвер и го заплашил.
Според думите на водача пред Нова телевизия, Викторио е желал да му остави дъщеричката си Никол, предложил му да го откара в някое РПУ. Таксиджията обаче отказал изрично: " Аз какво да върша дете на една годинка – нито мога да го виждам, нито да го кърмя ". Друга концепция на обвинявания в двойно ликвидиране мъж била Никол да бъде давана по пансиони.
Таксиметровият водач изяснява, че до момента в който карал мъжа, минали около полиция на бул. " Цариградско шосе ", като тогава таксиджията предизвестил Викторио да мирува, с цел да не ги спрат..
Близък другар на фамилията – Ивайло Радев, оправда ненапълно водача, като подсети под какъв стрес е бил той и че хората реагират друго. Не бих желал да го осъждам – всеки, който е изпаднал в такава обстановка, не може да разсъждава трезво, сподели Радев.
Явно е имало проблеми, само че са си го таили, добави още Радев. Той показа, че убитата Дарина е била обезпокоена да се забавлява при общи събирания, когато Викторио е бил с нея. Дарина е била обезпокоена да спи напоследък, родителите ѝ са я канили да пристигна с дребната дъщеричка.
Според експертна оценка на психолог, нищо чудно Викторио да е прострелял дъщеричката си, тъй като я е слушал доста време да плаче, а детският рев е един от най-големите дразнители за човешката душeвност - малко след плача на лъва. Стана ясно и, че допреди няколко години е имало проучване за психическа склонност, през което е трябвало да мине всеки охранител. Сега се издава единствено записка от психодиспансер, което е условност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР