Глеб Мишин необезпокоявано е напуснал страната ни след осветяването на

...
Глеб Мишин необезпокоявано е напуснал страната ни след осветяването на
Коментари Харесай

Атанасов: Глеб Мишин необезпокоявано е напуснал България

Глеб Мишин необезпокоявано е напуснал страната ни след осветяването на неговата роля в аферата с вероятно непозволено даване на българско поданство. Това сподели в Народното събрание Атанас Атанасов от ПП-ДБ. Той оглави краткотрайната парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства за активността на Мишин, написа Българска телеграфна агенция.

" Аз чаках да бъде задържан, тъй като има значителни данни за това, че взе участие в корупционни схеми за издаване на българско поданство с подправени документи, вместо това необезпокоявано е напуснал страната, сподели Атанасов.

По думите му след напускането на страната, ДАНС издава насилствена административна мярка да не бъде допускан в никакъв случай да влиза в България. " Нали си давате сметка за това – необезпокоявано напуснал и 10 години да не го пускаме в страната. Всичко това демонстрира, че тази скица е работила с покровителството на службите. Трябва да се види в кои моменти кои преписки са се движили, тъй като се оказва, че най-интензивното придвижване на тези преписки е било по времето на служебните държавни управления ", съобщи още той.

Попитан с изключение на Глеб Мишин, има ли данни за други хора, които да са взели участие в подобен развой, Атанасов означи, че той е уредникът на цялата тази скица. Проблемът е в това кой е слагал „ чадър “, съобщи Атанасов и добави, че покровителството е значимо. Председателят на краткотрайната комисия сподели, че е видял в началото документите по няколко идентични преписки. По думите му е ясно, че на един ксерокс са снимани тези документи за генезис, а вътре са нанасяни подправени данни. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР