Глеб Мишин е опитал да получи българско гражданство чрез преправени

...
Глеб Мишин е опитал да получи българско гражданство чрез преправени
Коментари Харесай

Аферата Глеб Мишин: Опитал да получи българско гражданство в подправени документи

Глеб Мишин е опитал да получи българско поданство посредством преправени документи, заяви заместник-министърът на правораздаването Георги Николов пред краткотрайната комисия по аферата.



От тази седмици се върнаха документите на Глеб Мишин, който също е претендент за българско поданство също с подправени документи, уточни Николов. Той добави, че ДАНС са върнали мнение – „ Не “ , откакто преписката за поданството на Мишин е изпратена за координиране до организацията.

Николов уточни още, че е осведомен преди няколко месеца, че Мишин се занимава с посредническа активност и съвсем всекидневно „ предвожда избрани групи от хора “.

Според правосъдното министерство доста от документите, показани от неговите клиенти в следствие се оказали подправени в частта, която се касае за произхода на лицата , които аплайват за поданство.



Георги Николов позволи, че е допустимо да има хора, които са придобили българско поданство посредством неистинен документи , само че посочи, че има процедура за анулация на натурализацията, като такива следващи инспекции се вършат.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР