Глазгоу Рейнджърс и Мидтиланд изиграха още един атрактивен мач помежду

...
Глазгоу Рейнджърс и Мидтиланд изиграха още един атрактивен мач помежду
Коментари Харесай

Рейнджърс върви напред след ново шоу с Мидтиланд

Глазгоу Рейнджърс и Мидтиланд изиграха още един атрактивен мач между тях в реванша от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Срещата на “Айброкс” завърши с нов триумф на шотландците с 3:1. В първия мач посред им в Дания паднаха с два гола повече, като тогава още веднъж Рейнджърс победи с 4:2 и по този начин с общ резултат 7:3 продължава напред.

Домакините поведоха 14-ата минута, когато Оджо напредна по лявото крило и откри Морелос в наказателното поле, той финтира директния си надзирател и от близко вкара за 1:0.

В 39-ата минута двамата си размениха функциите, като отзи път Морелос асистира за Оджо, който с изстрел от границата на вратарското поле не остави шансове на вратаря за 2:0.

Тези двама играчи бяха в основата и на третия гол. В 49-ата минута Оджо центрира отляво и Морелос от придвижване вкара за 3:0.

Мидтиланд въпреки всичко направи загубата си малко по-почетна. В 72-ата минута Мабил насочи изострен пас по земя и Евандер засече топката в мрежата за крайното 3:1.

Така Глазгоу Рейнджърс предстоящо се класира за идната фаза на шампионата и там ще има за противник много по-коравия тим на Легия (Варшава).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР