Главното разузнавателно управление на Украйна публикува прихванат разговор между руски

...
Главното разузнавателно управление на Украйна публикува прихванат разговор между руски
Коментари Харесай

Има два начина да се прибера: единият е в ковчег, а вторият е в края на войната

Главното разследващо ръководство на Украйна разгласява прихванат диалог сред съветски боен и брачната половинка му, в който той споделя, че може да бъде освободен в отпуск едвам след шест месеца, а по-късно декларира, че " февруари ще бъде решителен месец ". Аудиозапис на съветския разговор се появи в телеграм канала на ГУР.

В началото на диалога мобилизираният тъжно оповестява на жена си, че скоро няма да се видят. Тъй като няма да пращат никого на отмора. Той отбелязва, че не пускат мобилизирани, като се оплаква, че всеки е заставен да подписва контракт.

" Според мобилизираните споделиха, че след шест месеца, може би след година ще пуснат някого в отпуск и това е до края на военната интервенция. Те даже не желаят да пускат военнослужещи на контракт ", мобилизираният продължава, че Вова (Владимир Путин – бел. ред.) желае да набере огромна войска и „ това дело към този момент е почнало, увеличението на армията “.

Той също по този начин отбелязва, че февруари ще бъде решаващият месец.

„ Момчетата споделят, че през февруари ще има решителен месец, тъй като войските са изтеглени. Нашите войски са изтеглени, те са докарали нова техника на всички места, хо*лы са донесли техника на всички места. Сигурно ще бъде решителен месец.. и ще има продължение на войната “, споделя руснакът. Или ще победим, или ще се на*ерем " и ще има продължение на войната ".


ГУР засече диалога на руски военнослужещ със брачната половинка му Снимка: Facebook ГУР

И приключва диалога с мрачна прогноза, че в този момент има два метода да се прибере вкъщи: „ единият метод е в ковчег, а вторият е в края на цялата война, когато свърши, може би ще дойда “, споделя той на жена си.

Къде е записан диалогът, по кое време и от кое място са пристигнали мобилизираните, чий диалог е засечен - не се оповестява.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР