Главният треньор в AKA, Хавиер Мендез разкри, че Хабиб Нурмагомедов

...
Главният треньор в AKA, Хавиер Мендез разкри, че Хабиб Нурмагомедов
Коментари Харесай

Хабиб тренира в изолация

Главният треньор в AKA, Хавиер Мендез разкри, че Хабиб Нурмагомедов е единственият човек, който сега може да тренира в залата. Мендез споделя, че залата му е затворена за всички бойци поради ковид, а Хабиб тренира самичък, с цел да бъде здрав за идната си борба. В момента към момента няма локация за борбата, която от Ню Йорк отхвърлиха да одобряват.

Обмислят се всевъзможни разновидности отвън Съединени американски щати и Дейна Уайт споделя, че непрекъснато приказва по телефона, с цел да уреди нещата сред Хабиб и Тони Фъргюсън. Не е ясно какво ще стане, само че Мендез споделя, че Хабиб продължава да тренира и ще го прави, до момента в който не му кажат да спре. Ето какво още показа Хавиер в изявление:
View this post on Instagram
A post shared by Новости ММА (@mma_book) on Mar 19, 2020 at 7:29am PDT

" В залата тренира единствено Хабиб. Това е. Никой различен не е може да влиза. Никой не идва. Само Хабиб и би трябвало да го пазим здрав. Хабиб чака да се бие с някого, в случай че нещо се случи с Тони. Той чака да се бие с някого. Един от топ бойците. Няма значение кой ще бъде. Хабиб чака борба. Не приказвам, че Тони може да се отдръпна, само че в случай че се отдръпна, то Хабиб е подготвен за всеки. Хабиб въпреки всичко желае Тони, тъй като счита, че той е най-хубавия вид за него.

Хабиб е надъхан за борба и ще продължи да тренира. Той ще продължи да тренира крепко, до момента в който от UFC не му кажат, че би трябвало да спре. Знам, че Дейна ще даде всичко от себе си, само че не съм сигурен, че ще го уредят. Не знам какво ще стане, тъй като Уайт не може да управлява държавните управления. Никой няма да заплати, в случай че хората не работят. Всички сме настроени за това, че ще има борба. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР