Главният секретар се сменя не, за да се овладее ситуацията,

...
Главният секретар се сменя не, за да се овладее ситуацията,
Коментари Харесай

Румен Петков: Главният секретар се сменя, за да се овладее системата

" Главният секретар се сменя не, с цел да се овладее обстановката, а да се овладее системата ". Това сподели в " Денят стартира " по Българска национална телевизия някогашният вътрешен министър Румен Петков.

В петък министър председателят акад. Николай Денков разгласи, че ще министерството на вътрешните работи ще изготви отчет, с който да изиска промяната на основния секретар на Петър Тодоров. 

" Ние реформираме 3 неща в продължение на 30 години - службите за сигурност, правосъдната система и футболния съюз. Когато подобен вид чувствителни системи непрекъснато се агресират и непрекъснато съответен проблем се трансформира в мотив за тяхното обществено линчуване това не е добре. Мисля, че в случай че се фокусираме единствено върху убийството на Алексей Петров, ще създадем неточност. Ние през последните няколко години сме очевидци на чудовищни недоглеждания ", сподели Петков.

" Тук се употребява една доста тежък незаконен акт - ликвидиране, с цел да се изясни, че ние сменяме основния секретар, с цел да овладеем обстановката. Главният секретар в тази ситуация се сменя не, с цел да се овладее обстановката, а да се овладее системата. И системата да подсигурява успокоение на една тайфа измамници ", по този начин той разяснява промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

Специални поздравления за нашата шампионка. Не се двоумя да я нарека шампионка, тъй като си давам сметка в каква среда Нургюл реализира този триумф. Трябва да се научим да се гордеем с българите Така някогашният вътрешен министър поздрави Нургюл Салимова за триумфа ѝ. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР